Vállalkozást építeni a legkomplexebb élmény a munka világában

Vállalkozás fejlesztés

Rengeteg öröm, élmény és gyakran kudarcok sora van a jéghegy vízalatti részén. Mégis ez az egyik legjobb eszköz az önmegvalósítás felé vezető úton.

Sokszor előfordul, hogy a vállalkozásunk nem teljesíti az elvárásainkat, álmainkat, amit alapításakor kitűztünk magunk elé. Ilyenkor tudunk segítséget nyújtani, és megismerve a cég folyamatait és működését, feltárni azon lehetőségeket melyekkel sikeresebbé tud válni egy üzlet. Hiszen a legnagyobb eltökéltség esetén sem tudunk mindig egyedül túllátni saját korlátainkon és megtalálni a legjobb megoldásokat.

Cégünk nagy értéke, hogy 120 vállalkozással áll folyamatos kapcsolatban, melyek átlagosan 27%-kal növelték árbevételüket 2017-ről 2018-ra, így számtalan kipróbált ötletet és szemléletmódot tudunk felsorakoztatni ügyfeleink segítségéül.

TÖBB MINT 1000 ÓRA TAPASZTALAT

SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK

MEGOLDÁS CENTRIKUS SZEMLÉLET

VALÓDI FIGYELEM ÉS EGYÜTTÉRZÉS

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST A DRIVE EDUCATION SEGÍTSÉGÉVEL!

Ügyfeleink véleménye

„Tartottam kicsit az első coaching alkalomtól, hiszen régebb óta ismertük egymást Balázzsal. Kedvesen, profin kezelte ezt a helyzetet is, nem éreztem zavarba magam, és hatékonyan haladtunk a folyamatban.”
Gerencsér Balázs
Igazgató, NIOK Alapítvány
„Kezdő vezetőként kerestem meg Balázst egy coaching lehetőséggel, mert szerettem volna fejlődni újdonsült területemen. Balázs egyenes, szókimondó jelleme, dinamikussága és lelkessége a coachingok során engem is motivál és segít az előrehaladásban és a tanulásban. ”
Phrakonkham Seng
IT vezető, Alföldi Nyomda Zrt.
„Balázs támogató attitűdje mindig imponáló volt számomra. Kérdéseivel remek logika mentén tudja mederben tartani a beszélgetést, és ezáltal megfogni a lényeget. Nagy és mély felismeréseket élhettem át a coachingjai alatt.”
Gál István
Szállodaigazgató, Art Hotel Szeged
„Balázs rendíthetetlen nyugalommal és kreatívan használt eszköztárral kísért a coaching folyamatomban akár business, akár személyes témákról volt szó. Támogatásával a fejlődésem maximumát értem el és még akkor is haladtam előre, amikor az ülés elején azt gondoltam, ez teljesen reménytelen.”
Borda Beáta
IT project manager

Főbb referenciáink

JELENTKEZZ AZ ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓRA, MELY SORÁN MÁR HASZNOS FELISMERÉSEKRE TEHETSZ SZERT PROBLÉMÁIDDAL KAPCSOLATBAN ÉS MEGTAPASZTALHATOD A KÖZÖS MUNKA ÉS GONDOLKODÁS HATÉKONYSÁGÁT!