Jelentkezz az első ingyenes konzultációra, mely során már hasznos felismerésekre tehetsz szert problémáiddal kapcsolatban és megtapasztalhatod a közös munka és gondolkodás hatékonyságát!

06 20 571 0077 ; balazs@driveeducation.hu
Ormándlaki Balázs

Ormándlaki Balázs
Ügyvezető – Coach – Tréner
1034 Budapest, Bécsi út 165., 4. emelet

ÜGYFELEIM ÍRTÁK

„Balázs rendíthetetlen nyugalommal és kreatívan használt eszköztárral kísért a coaching folyamatomban akár business, akár személyes témákról volt szó. Támogatásával a fejlődésem maximumát értem el és még akkor is haladtam előre, amikor az ülés elején azt gondoltam, ez teljesen reménytelen.”

Borda Beáta, IT project manager

„Kezdő vezetőként kerestem meg Balázst egy coaching lehetőséggel, mert szerettem volna fejlődni újdonsült területemen. Balázs egyenes, szókimondó jelleme, dinamikussága és lelkessége a coachingok során engem is motivál és segít az előrehaladásban és a tanulásban. ”

Phrakonkham Seng, IT vezető – Alföldi Nyomda Zrt.

„Balázs támogató attitűdje mindig imponáló volt számomra. Kérdéseivel remek logika mentén tudja mederben tartani a beszélgetést, és ezáltal megfogni a lényeget. Nagy és mély felismeréseket élhettem át a coachingjai alatt.”

Gál István, Szállodaigazgató – Art Hotel Szeged

„Tartottam kicsit az első coaching alkalomtól, hiszen régebb óta ismertük egymást Balázzsal. Kedvesen, profin kezelte ezt a helyzetet is, nem éreztem zavarba magam, és hatékonyan haladtunk a folyamatban.”

Gerencsér Balázs Igazgató, NIOK Alapítvány