VÁLLALKOZÁSFEJESZTÉS COACHING ESZKÖZÖKKEL ONLINE VAGY ÉLŐ TALÁLKOZÓKKAL
Ormándlaki Balázs

Ormándlaki Balázs
Ügyvezető – Coach – Tréner

Az elmúlt 16 évben hazai kis- és középvállalkozásokban és multinacionális környezetben is szereztem vezetői tapasztalatot, melyet tréningek, képzések és coaching keretében folyamatosan felhasználtam középvezetők és cégvezetők fejlesztésében is.

Jelenleg is aktív ügyvezetője vagyok saját 18 fős online marketing vállalkozásomnak, így a legtöbb üzleti kihívásban gyakorlati tapasztalatom is van. Hiszek benne, hogy mindenki képes leküzdeni a környezetében lévő nehézségeket és javítani az életminőségén, vállalkozása teljesítményén, melyben a coach, mint őszinte külső megfigyelő segít megtalálni a legjobb megoldásokat.

Coaching tanulmányaimat Magyarország legnagyobb coach képző intézményében a Grow Education-ben végeztem, ahol nemzetközi EMCC minősítést szereztem. Több mint 1.000 óra coaching és tréning tapasztalatomat amerikai Continuous Improvement trénerek képzésein és a Google trénerképzésén alapoztam meg. Jelenleg is hivatalos Google Seminar Leader vagyok. Szakterületem a folyamat menedzsment, time menedzsment, szervezetfejlesztés, hatékonyság növelés és motiváció.

Vezetői kompetenciák fejlesztése
Profit és teljesítmény növelés
Belső folyamatok fejlesztése
Time menedzsment
Munkahelyi stressz feloldása
Alkalmazottak motiválása
A COACHING EGY KÉRDEZÉSTECHNIKÁN ALAPULÓ PROBLÉMAMEGOLDÓ ÖNISMERETI MÓDSZER, AHOL A TE ÉLETHELYZETEDBŐL KIINDULVA KERESSÜK MEG KÖZÖSEN A LEGJOBB LEHETŐSÉGEKET, MEGOLDÁSOKAT ÉS GYŰJTÜNK ERŐFORRÁSOKAT AZ ÁLTALAD FELTÁRT PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁRA

A coach egyetlen célja az ülésekkel, hogy Te, mint résztvevő elérd a kitűzött céljaidat. Fontos, hogy a megoldások önazonosak legyenek, azaz a Te szubjektív valóságodból származzanak, így a coaching nem egy direktív oktatási módszer. Emiatt a feltárt megoldások könnyebben és természetesebben végrehajthatóak a Te élethelyzetedben. Ennek ellenére szükség esetén a coach megoszt saját tapasztalatokat is, de csak mint esettanulmányt, hiszen nincsen két azonos élethelyzet, sem két azonos megoldási út.

A coaching jellemzően egy folyamat, ahol egy probléma kört 5-10 ülés hosszan dolgozunk fel egyre mélyebbre hatolva a kérdés érzelmi és operatív körülményeibe. Feltérképezzük a jelen állapotot, az elérendő jövőbeni állapotot és az oda vezető utat. Az elérendő célokra közösen szerződünk. Az üléseket teljes titoktartás övezi, a coach az ülésekről senkinek, semmilyen formában nem beszél az ott elhangzottakról, esetleges felettesének sem.

SZAKMAI KÉPESÍTÉSEIM

TÖBB MINT 1000 ÓRA TAPASZTALAT

SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK

MEGOLDÁS CENTRIKUS SZEMLÉLET

VALÓDI FIGYELEM ÉS EGYÜTTÉRZÉS

NEM ÚGY ÉPÜL A VÁLLALKOZÁSOD, AHOGY SZERETNÉD? NEM TERMEL ELÉG PROFITOT A CÉGED? KIMERÍT A FOLYAMATOS TŰZOLTÁS ÉS PROBLÉMA MEGOLDÁS? AZ ALKALMAZOTTAID NEM ÚGY DOLGOZNAK, AHOGY ELVÁRNÁD? DOLGOZZUNK KÖZÖSEN A PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁN!

Ügyfeleink véleménye

„Tartottam kicsit az első coaching alkalomtól, hiszen régebb óta ismertük egymást Balázzsal. Kedvesen, profin kezelte ezt a helyzetet is, nem éreztem zavarba magam, és hatékonyan haladtunk a folyamatban.”
Gerencsér Balázs
Igazgató, NIOK Alapítvány
„Kezdő vezetőként kerestem meg Balázst egy coaching lehetőséggel, mert szerettem volna fejlődni újdonsült területemen. Balázs egyenes, szókimondó jelleme, dinamikussága és lelkessége a coachingok során engem is motivál és segít az előrehaladásban és a tanulásban. ”
Phrakonkham Seng
IT vezető, Alföldi Nyomda Zrt.
„Balázs támogató attitűdje mindig imponáló volt számomra. Kérdéseivel remek logika mentén tudja mederben tartani a beszélgetést, és ezáltal megfogni a lényeget. Nagy és mély felismeréseket élhettem át a coachingjai alatt.”
Gál István
Szállodaigazgató, Art Hotel Szeged
„Balázs rendíthetetlen nyugalommal és kreatívan használt eszköztárral kísért a coaching folyamatomban akár business, akár személyes témákról volt szó. Támogatásával a fejlődésem maximumát értem el és még akkor is haladtam előre, amikor az ülés elején azt gondoltam, ez teljesen reménytelen.”
Borda Beáta
IT project manager

Főbb referenciáink

JELENTKEZZ AZ ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓRA, MELY SORÁN MÁR HASZNOS FELISMERÉSEKRE TEHETSZ SZERT PROBLÉMÁIDDAL KAPCSOLATBAN ÉS MEGTAPASZTALHATOD A KÖZÖS MUNKA ÉS GONDOLKODÁS HATÉKONYSÁGÁT!