Ormándlaki Balázs

Ormándlaki Balázs
Coach, vezető tréner

Az elmúlt 16 évben hazai kis- és középvállalkozásokban és multinacionális környezetben is szereztem vezetői tapasztalatot, melyet tréningek, képzések és coaching keretében folyamatosan felhasználtam középvezetők és cégvezetők fejlesztésében is.

Jelenleg is aktív ügyvezetője vagyok saját 18 fős online marketing vállalkozásomnak, így a legtöbb üzleti kihívásban gyakorlati tapasztalatom is van. Hiszek benne, hogy mindenki képes leküzdeni a környezetében lévő nehézségeket és javítani az életminőségén, vállalkozása teljesítményén, melyben a coach, mint őszinte külső megfigyelő segít megtalálni a legjobb megoldásokat.

Coaching tanulmányaimat Magyarország legnagyobb coach képző intézményében a Grow Education-ben végeztem, ahol nemzetközi EMCC minősítést szereztem. Több mint 1.000 óra coaching és tréning tapasztalatomat amerikai Continuous Improvement trénerek képzésein és a Google trénerképzésén alapoztam meg. Jelenleg is hivatalos Google Seminar Leader vagyok. Szakterületem a folyamat menedzsment, time menedzsment, szervezetfejlesztés, hatékonyság növelés és motiváció.

TÖBB MINT 1000 ÓRA TAPASZTALAT

SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK

MEGOLDÁS CENTRIKUS SZEMLÉLET

VALÓDI FIGYELEM ÉS EGYÜTTÉRZÉS

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST A DRIVE EDUCATION SEGÍTSÉGÉVEL!

Ügyfeleink véleménye

„Tartottam kicsit az első coaching alkalomtól, hiszen régebb óta ismertük egymást Balázzsal. Kedvesen, profin kezelte ezt a helyzetet is, nem éreztem zavarba magam, és hatékonyan haladtunk a folyamatban.”
Gerencsér Balázs
Igazgató, NIOK Alapítvány
„Kezdő vezetőként kerestem meg Balázst egy coaching lehetőséggel, mert szerettem volna fejlődni újdonsült területemen. Balázs egyenes, szókimondó jelleme, dinamikussága és lelkessége a coachingok során engem is motivál és segít az előrehaladásban és a tanulásban. ”
Phrakonkham Seng
IT vezető, Alföldi Nyomda Zrt.
„Balázs támogató attitűdje mindig imponáló volt számomra. Kérdéseivel remek logika mentén tudja mederben tartani a beszélgetést, és ezáltal megfogni a lényeget. Nagy és mély felismeréseket élhettem át a coachingjai alatt.”
Gál István
Szállodaigazgató, Art Hotel Szeged
„Balázs rendíthetetlen nyugalommal és kreatívan használt eszköztárral kísért a coaching folyamatomban akár business, akár személyes témákról volt szó. Támogatásával a fejlődésem maximumát értem el és még akkor is haladtam előre, amikor az ülés elején azt gondoltam, ez teljesen reménytelen.”
Borda Beáta
IT project manager

Főbb referenciáink

JELENTKEZZ AZ ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓRA, MELY SORÁN MÁR HASZNOS FELISMERÉSEKRE TEHETSZ SZERT PROBLÉMÁIDDAL KAPCSOLATBAN ÉS MEGTAPASZTALHATOD A KÖZÖS MUNKA ÉS GONDOLKODÁS HATÉKONYSÁGÁT!